Este meteoritul căzut în Rusia un semn de la Dumnezeu?


Întrebare:

Ce părere aveți despre meteoritul care a căzut peste Rusia? Este acesta un semn de la Dumnezeu? 

Presupun că doriți să cunoașteți dacă meteoricul căzut în Rusia are vreo legătură cu profețiile din Biblie? Pentru început să privim încă odată secvențele video care reprezintă căderea acestui meteorit în rezultatul căreia au fost rănite 950 de persoane și care a pricinuit considerabile daune materiale.

Când ucenii L-au întrebat pe Domnul Isus despre semnele întoarcerii Lui din nou pe pământ, Mântuitorul le-a spus:

Îndată după acele zile de necaz „soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.” Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă. El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă. (Matei 24:29-31)

Cred că meteoritul căzut în Rusia pe mulți i-a dus cu gândul la acest verset din Scriptură. Totuși, căderea acestui meteorit nu are nimic a face cu profeția biblică pentru că:

  • nu a fost încă zilele necazului celui mare
  • soarele încă nu s-a întunecat
  • luna încă își dă lumina ei
  • nu au căzut mai multe stele din cer
  • puterile cerurilor nu au fost încă clătinate (așa ca să se creeze dezordine în mișcarea corpurilor cerești)

În cartea Apocalipsa sunt relatate evenimentele din ultima săptămână profetică conform celor descoperite prorocului Daniel și sunt menționate de mai multe ori căderi a corpurilor cerești pe pământ. Noi nu am intrat încă în această perioadă și deci, meteoritul căzut în Rusia recent nu se raportează nicicum la profețiile biblice, pentru că încă nu am intrat în perioada profetică, când vor cădea stelele din cer.

Și totuși, este ceva care ar trebui să pună pe gânduri pe toți oamenii. Meteoritul din Rusia a căzut în aceeași zi când asteroidul 2012 DA14 trecea prin apropierea pământului. Atenția tuturor astronomilor era asupra acestui asteroid și nimeni nu au identificat din timp că urmează să cadă meteoritul. Acesta a căzut pe neașteptate și ne-a luat pe toți prin suprindere. Să ne punem încrederea în Dumnezeu și în Cuvântul Său ca să nu ne ia prin suprindere și evenimetele care sunt profețite în Biblie.

http://www.moldovacrestina.net/evenimente/meteoritul-cazut-in-rusia-semn-de-la-dumnezeu/

Anunțuri

Un gând despre “Este meteoritul căzut în Rusia un semn de la Dumnezeu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s